barnas turlag

Barnas turlag fra 0-12 år. Barnas Turlags målsetning er å få flest mulig barn til å oppleve gleden ved å drive friluftsliv og bli glad i naturen.

Et aktivt uteliv er viktig for å gi barna en god oppvekst. Gjennom Barnas Turlag treffer dere andre barnefamilier, barna får nye lekekamerater og dere får lære grunnleggende friluftsliv sammen i trygge rammer.

Med Barnas Turlag er turene lagt opp på barnas premisser. Barnas Turlags målsetning er å få flest mulig barn til å oppleve gleden ved å drive firluftsliv og bli glad i naturen. Barna finner nye turvenner som gjør at "motoren"holdes i gang lengre og turen blir kjekkere. Voksne utvider vennekretsen og blir kjent med andre familier med felles interesse- naturopplevelser!

Et aktivt uteliv er viktig for å gi barna en god oppvekst. Her treffer dere andre barnefamilier, barna får nye lekekamerater og dere får lære grunnleggende friluftsliv sammen i trygge rammer.

Sjekk ut vår facebook side: Klikk her!

Kontakt Mobil Epost
Live T. Bratlie +47 467 86 387 barnas@dntnedreglomma.no