besøk på østtorphytta

Foto: Thomas Andersen/VIKEN FOTO VIDEO

Priser og betaling

Det er egne priser for medlemmer i DNT. Ved registrering av opphold må medlemsnummer til alle besøkende oppgis. Husk å skrive deg inn i protokollen på hytta!

Overnatting medlem

• 0-12 år: Gratis
  • 13-26 år: 50,-
  • 27+ år: 200,-

Overnatting ikke-medlem

• 0-12 år: 210,-
  • 13-26 år: 210,-
  • 27+ år: 410,-

Dagsbesøk

• 0-12 år: Gratis
  • 13+ år: 30,-
  • familie/gruppe: 60,-

Leie av hytta på dagtid

• av større grupper, til møter og samlinger: 1000,-

• Betaling gjøres til kontonummer 1638 17 33088 eller på Vipps til #78449, «Østtorp, overnatting og besøk».
  • Ved forhåndsreservasjon må betaling gjennomføres innen 3 dager etter bestilling.
  • Avbestillingsfrist med refusjonsrett: 4 dager før besøk.

Hytta er ubetjent, og låst med DNT-nøkkel. Du kan komme og overnatte uten å forhåndsbestille, men større familier/grupper oppfordres til å reservere plass på forhånd. Vi noterer da i hyttekalenderen, slik at andre kan se at en større gruppe benytter hytta.

Du kan reservere plass på hytta ved å kontakte DNT Nedre Glomma, send en e-post til nedreglomma@dnt.no eller ring 400 23 137. Vi besvarer henvendelser så raskt vi kan.

I sommer kan det være lengre responstid hos oss. Får du ikke svar i tide, kan du også ta kontakt med hyttetilsyn Ole Jørgen Hommeren, tlf.: 976 84 110 eller styreleder i Ellen Hasle Kokkim, tlf.: 924 17 808.

Før tur og etter opphold

Før du reiser på tur, har vi laget en liten sjekkliste.

Husk å:

• Ta med eget sengesett, sovepose eller lakenpose.
  • Skriv deg inn i protokollen på hytta.
  • Ha egne søppelposer. Det kan være tomt der du kommer. Du må ta med søppel hjem, det er ikke søppelhåndtering på hytta.
  • Etter oppholdet er det alltid viktig å vaske godt ut etter seg! Egen sjekkliste for utvask finner du på hytta. Vi har også jevnlig tilsyn på hytta.

Vi ønsker deg en god hytteopplevelse.

VELKOMMEN til Østtorphytta!

Overnatt rimeligere på DNTs hytter i hele landet!