Om DNT Nedre Glomma

DNT Nedre Glomma (tidligere DNT Fredrikstad) dekker Sarpsborg, Fredrikstad og Hvaler.

- Ble stiftet den 24. oktober 2002 og er tilsluttet Den Norske Turistforening (DNT). Ved utgangen av 2019 var det 3600 medlemmer i foreningen.

- DNT Nedre Glomma ønsker å tilby turer hvor de fleste kan delta, samtidig er det viktig for foreningen å etablere og utvikle et tilbud og et miljø for de som ønsker tur på litt andre premisser.

Kontaktperson på DNT Nedre Glomma kontoret:

Daglig leder: Anna-Boel Andersen
E-post: nedreglomma@dnt.no
Besøksadresse: Torget 5, 1707 Sarpsborg
Postadresse: Postboks 246, 1702 Sarpsborg

Tilbud på medlemskontoret

DNT Nedre Glomma har inngått samarbeidsavtale med iSarpsborg om kontortjenster. iSarpsborg er sentralt plassert ved Sarpsborg torg. Retro Vinyl er en ny leietaker i butikkkdelen det gjør at åpningstidene nå er utvidet.

Åpningstider er

• Mandag–fredag: 11:00–18.00
  • Lørdag 11.00-16.00, søndag stengt

Her kan du blant annet få turprogram, turforslag og kjøpe nøkkel til DNTs selvbetjente hytter. Vi har har også lokale og en del andre turkart til salgs. Se mer på turtips!