DNT Nedre Glomma ønsker å tilby turer hvor de fleste kan delta, samtidig er det viktig for foreningen å etablere og utvikle et tilbud og et miljø for de som ønsker tur på litt andre premisser. DNT Nedre Glomma har fem turgrupper:

Barnas Turlag

Er du enslig mor/far, kjernefamilie, snill tante/onkel eller bestemor og bestefar? Ta med barna og bli med oss på tur!

Med Barnas Turlag er turene lagt opp på barnas premisser. Barnas Turlags målsetning er å få flest mulig barn til å oppleve gleden ved å drive firluftsliv og bli glad i naturen. Barna finner nye turvenner som gjør at "motoren"holdes i gang lengre og turen blir kjekkere. Voksne utvider vennekretsen og blir kjent med andre familier med felles interesse- naturopplevelser!

Noen turer passer best for små barn. Det finnes turer der det er mulig å ta med vogn. Andre turer er beregnet å være spennende og utfordrende for større barn og tenåringer.

Vi trenger flere turledere/andre hjelpere og setter stor pris på forslag til neste års turer.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt med

Live Brattlie, 467 86 387 eller Ellen Hasle Kokkim 924 17 808.

barnas@dntnedreglomma.no

DNT ung Nedre Glomma

Er mellom 13 og 26 år, og har lyst til å gjøre noe spesielt med andre ungdommer på din egen alder, få nye venner og opplevelser for livet?

Da bør du ta kontakt, og bli med og dra igang DNT Ung Nedre Glomma! Enten du søker en actionfylt helg, eller bare er ute etter å kose deg ved bålet sammen med venner, ønsker vi deg hjertelig velkommen.

Du trenger ikke å være med oss på hver tur eller på faste møter – du velger helt fritt selv. Utstyr kan du som regel låne. Ta gjerne med en venn eller venninne!

Kontakt:

Vetle Braathen Blekken
vetlebb@yahoo.no

Fjellsportgruppa

Et turmiljø for deg som liker de litt mer utfordrende turene både på fjellet og i nærområdet. Er du interessert i for eksempel toppturer, tinderangling, teltturer eller turer utenfor de mest opptråkkede løypene, er fjellsportgruppa noe for deg.

Vi ønsker å komme i kontakt med andre som også liker denne typen friluftsaktiviteter, både deltakere og personer som kan tenke seg å være med på å arrangere turer.

Ta gjerne kontakt med Stephen Gangestad, 976 62 001, ste-gan@online.no

Tur og kultur

Tur- & kulturgruppa byr på turer som skaper gode turopplevelser for folk flest. Som navnet sier kombinerer vi turopplevelsene med kulturelle innslag, men vi arrangerer også turer der selve turen er målet.

Turene går i lokalmiljøet i Nedre Glomma, i Østfold/Bohuslän og enkelte turer til andre deler av landet. Turene passer for folk flest, men noen av turene kan være mer krevende.

Turer er åpne for alle, men overnattingsturene krever medlemsskap i DNT. Dagsturene er lagt til søndager og overnattingsturene til en helg. Turene finnes her på hjemmesiden, i turprogrammet og annonseres tirsdager i Fredrikstad Blad og Sarpsborg Arbeiderblad.

Har du spørsmål, forslag til turer eller ønsker å være med i Tur- & kulturgruppa så ta kontakt med Per Ove Lindemark, 900 87 091, per.ove.lindemark@gmail.com

Seniorgruppa

Turene går i variert terreng; i skog og mark og ikke minst i den unike strandsonen vår. Turtilbudet er beregnet på godt voksne mennesker som har anledning til å ta seg fri en onsdag formiddag og som føler behov for mosjon, frisk luft og sosialt samvær. Det er dessuten en enestående anledning til å bli bedre kjent i nærområdet vårt, også utenfor allfarvei. Turene varer vanligvis 2-3 timer inkludert rast med medbrakt matpakke og drikke. Turene vil bli annonsert i FB og SA, som regel på tirsdager. For mer informasjon, ta kontakt med turleder, eller:

Erik Leister, 69 39 07 10
Solveig Finstad, 922 60 557