Turleder

Foto: DNT Nedre Glomma

Har du vært mye på tur og ønske å dele denne erfaringen og turgleden med andre? Fungerer du godt i grupper med ulike mennesker og kan ta beslutninger på vegne av andre? Har du lyst til å være turledere på felles turer? Da er DNT sin turlederutdanning noe for deg!

Våre turledere har Ambassadørkurs og fortsetter ofte med Nærturlederkurs – det er en fin lederutdanning for deg som vil jobbe med nærturer.

Vil du gå videre og lede lenger turer, fortsetter du på turlederutdanningen. Les mer om turlederutdanningen her!

Vil du prøve deg som turleder først, så blir du med på en av våre turer som turassistent – etter hvert er du klar for å planlegge din egen tur.

Vi har følgende turgrupper i vår forening hvor vi ønsker flere turledere:

• Barnas turlag – tur for barn i alderen 0 – 10 år. Turene foregår på søndager.
  • DNT junior -tur for barn i alderen 10-15 år. Turen foregår på søndager.
  • DNT ung – for deg som vil være med på å starte opp vår DNT ung gruppe igjen og presentere friluftsliv for ungdom mellom 16 – 26 år. Ta kontakt!
  • Tur og kultur – disse turene kombinere turgåing med innslag av kultur og historie underveis. Turen foregår på søndager.
  • Seniortur – disse turene går på onsdag formiddag. Turene går i variert terreng.
  • Fjellsportgruppa – er et turmiljø for deg som liker litt mer utfordrende turer, både i fjellet og nærområdet.
  • Klart det går – er DNT Nedre Glommas turtilbud tilrettelagt for synshemmede. Ta kontakt med Anna Hellstrøm, 476 72 792 hvis du ønsker å bidra på disse turene.
  • Trillegruppa – er en hvilende turgruppe som vi har som mål å starte opp igjen i 2021.

Er du interessert så ta kontakt med oss på nedreglomma@dnt.no