DNT Ung - Snøhuletur til Blefjell

17. mars
Fellestur, Skitur, Vinter, Ungdom, Ski, Vintertur, Snøhule
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Dette arrangementet er over!

Vi kjører samlet fra Moss til Blefjell. Sent fremme lager vi god mat, blir kjent og sover i telt, eller under åpen himmel hvis været tillater det.

Lørdag tar vi skia fatt og beveger oss innover Blefjell og opp mot høyfjellet. Finner oss en egnet levegg hvor mye snø er samlet opp, og graver oss ei fin hule. Dette er både tungt og tidkrevende, men belønningen er ei fin kosegrop og god mat når jobben er gjort. Kanskje lager vi et hopp og har skilek i nærområdet. Hodelykt og snø lyser opp.

På søndag ser vi an om det kan bli en topptur for de som ønsker, før vi vender snuta tilbake mot parkering og hjemreise

Dato:                  Fredag 15. mars til fredag 17. mars

Turstart:            Kl. 17:00 fra DNT Vansjøs kontor  I Vålervegen 149, Moss

Pris:                   Medlem kr. 750.- /Ikke medlem kr. 1000.-. Dekker mat og skyss ved samkjøring.

Turledere:         Martin Michalsen 947 83 767, Frode G Hals 975 60 428

Turleder: