Nærtur - På blåmerka sti rundt vakre Brønnerødtjern

Fellestur

Dato
27. oktober 2019 kl. 12:00
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Skog, Turglede, Søndagstur, Tjern, Våler
Arrangør
DNT Vansjø
Turområde
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Brønnerødtjern er Vansjømarkas skjulte villmarksperle. Turen går rundt tjernet «med klokka», og det blir flere små stopp underveis. Matpakken spiser vi på en av de flotte svabergene i vannkanten. Er du først bergtatt av villmarksfølelsen ved Brønnerødtjern, kommer du garantert tilbake, gang etter gang. 

Dato: Søndag 27.oktober

Turstart: Kl. 12:00 fra parkeringsplassen ved Dillingøysundet, tvers ovenfor tidligere Viken Hotell.

Adkomst: Følg riksvei 120 østover fra Moss til Rødsbrua; deretter riksvei 115 mot Svinndal til Spar-butikken ved Sperrebotn. Sving til høyre mot Dillingøy. Kjør forbi broa over til øya, og straks etter er du på P-plassen.

Lengde: Etter sigende ca. 5-6 km. Selve gåturen gjøres på 1t 15min i hurtig tempo, men vi regner med å bruke 3-4 timer med stopp og matpause.

Annet: For det meste god sti, ikke spesielt ulendt. Ikke barnevogn. Mulighet for å bli våt på beina, så ta på godt fottøy. Turkart Mossemarka og Turkart Våler er fine å bruke.

Turleder: Tor Henning Evensen, 938 28 290.

Nærtur - På blåmerka sti rundt vakre Brønnerødtjern

Brønnerødtjern er Vansjømarkas skjulte villmarksperle. Turen går rundt tjernet «med klokka», og det blir flere små stopp underveis. Matpakken spiser vi på en av de flotte svabergene i vannkanten. Er ...

Kontaktinformasjon:

  • Tor Henning Evensen
  • Tlf. 938 28 290