Thorsølandet nord

Seniorer
DNT Nedre Glomma, Seniorgruppa i DNT Nedre Glomma
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

NB! Busstopp Apenesgata er flyttet til Bryggeriveien grunnet veiarbeid

Turen starter ved Fossedammen /Forskjærdamme nær Thorsø herregård. Vi følger skogsbilvei ned forbi Østre Myra til Mjølaren og Tamburen.  Hit er det enkelt å gå.  Det er noe vanskeligere terreng mellom Tamburen og Kvernbauen.  Stien «kommer og går» i partier over fjell og skogsterreng.  Nå blir det lettter stier tilbake til Mjølaren.  Avhengig av været går vi ned mot vannet og forbi Bakkevik. Ellers går vi korteste vei tilbake til Fossedammen.

Vi må bruke buss fordi det ikke finnes P-plasser.  Turen vil ta omtrent 3,5 timer.

Påmelding: Medlemmer av DNT har førsterett på turer med påmelding frem til 10 dager før turdato. Ikke-medlemmer kan sette seg på venteliste. Henv. DNT
Nedre Glommas kontor, Torggt. 5, Sarpsborg, tlf. 400 23 137, eller e-post nedreglomma@dnt.no.

Turleder: Finn Arne Hansen, 952 70 054

Thorsølandet nord

Buss fra Bryggeriveien ved Busstorget (Flybusstoppet i Fredrikstad kl. 10.00, via busstopp ved Østfoldhallen og Quality hotell på Grålum til Thorsølandet. NB! Busstopp Apenesgata er flyttet til Bryggeriveien grunnet veiarbeid Turen starter ...

• John Skau