Avlyst DNT Ung - Kanotur i Hobølelva og Vansjø

Fellestur, Padletur, Ungdom, Elv, Innsjø, Kano, Turkatalog2020
DNT Vansjø
Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Dag 1.

Vi padler fra Elveplassen, tre kilometer ned Nordbyelva og ut i Rosefjorden i Vansjø. Herfra fortsetter turen noen kilometer videre mot Gressøya som trolig blir dagens overnattingssted. Vi lager mat og har en hyggelig kveld med lek og moro. Kanskje noen vil teste fiskelykken?

Dag 2.

Lørdagen starter med å spise en deilig frokost og koser oss. Vi pakker sammen camp og fortsetter turen gjennom Vansjø. Nedover mot Gudøya og deretter til Holmelandet. Fra Holmelandet går turen inn i Sunda til Abbor’n og Driter’n hvor dagens etappe ender. På kvelden lager vi mat og koser med slakkline og kubb.

Dag 3.

Søndag så tar vi en rolig frokost og nyter naturen og dyrelivet, før vi rydder ned leieren og padler til Vaskeberget i Rygge. Antatt ankomsttid er ca. kl. 14:00.

Dato:                  8. – 10 mai

Turstart:             Kl. 17:00 Elveplassen ved FV 115 i Våler

Aldersgruppe:   16 – 30 år

Annet:                Husk egen kopp og spiseutstyr. Overnatting vil være i telt, lavvo eller under åpen himmel ved godt vær. Det er også gøy å sove i hengekøye om været skulle tillate det. Vi stiller med ekstra hengekøyer om noen skulle ønske om det (ved forespørsel). Vi kan også stille med transport fra Moss ved forespørsel.

Turledere:         Connie Rossing 932 73 454, Robin M Simonsen

Pris:                   For medlemmer kr. 260.-/for ikke medlemmer kr. 660.- inkluderer middag på fredag   og lørdag samt frokost og lunsj lørdag og søndag. Ta med egent snacks.

Avbestillingregler: 3-0 virkedager før avreise eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

DNT Ung - Kanotur i Hobølelva og Vansjø

Dag 1. Vi padler fra Elveplassen, tre kilometer ned Nordbyelva og ut i Rosefjorden i Vansjø. Herfra fortsetter turen noen kilometer videre mot Gressøya som trolig blir dagens overnattingssted. Vi ...

Turleder:

• Robin Martens Simonsen