Avlyst -Kanotur med overnatting - Turboklubb

22. august kl. 12:00
23. august
DNT Nedre Glomma, Barnas DNT Nedre Glomma

Grunnet corona situsjonen ser vi oss nødt til å avlyse våre turer og aktiviteter til og med  6. september.

Det blir kanotur med overnatting i hytte. Deltakerne må ha med klær etter vær, redningsvest, sovepose, hodelykt, liggeunderlag, drikkevann og mat. Husk badetøy om du ønsker en dukkert. Vi tenner bål og ordner felles middag på lørdag. Det er også mulig å sove i hengekøye ute.

Passer for:         Barn fra 8-14 år med foreldre.
Oppmøte:          Ved Børtevann kano- og båtutleie.
Turledere:         Gunnar S. Eriksen, tlf: 938 08 479 og Ketil Haugen, tlf: 979 72 893
Påmelding:        gunnarseriksen@yahoo.no innen 15. august. De påmeldte får nærmere beskjed om oppmøte og utstyrsliste. Begrenset antall plasser. Medlemmer prioriteres.

På turer hvor barn og voksne er sammen, har de voksne ansvar for egne barn under hele turen.

Velkommen til nærtur! Vi er veldig glade at vi kan starte opp med aktiviteter i DNT igjen. For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

• Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.