Isesjøstien

30. september kl. 10:30 - 14:00
Seniorer
DNT Nedre Glomma, Seniorgruppa i DNT Nedre Glomma
Oslofjorden, Østfold (se kart)
Dette arrangementet er over!

Isesjøstien ble i 2018 kåret til Østfolds fineste tursti. Fra golfbanen går turen sydover langs Isesjø til Bodalstranda. Der har dugnadsgjengen, som har opparbeidet stien, laget en fin rasteplass hvor vi inntar lunsjen. Turen går i lett turterreng.

Oppmøte:        Golfbanen til Skjeberg golfklubb på Hevingen i Skjeberg. kl. 10.30.

Varighet:          Turen tar ca. 3-3.5 timer. Lengde ca. 8 km.

Turleder:          Rolf Jul Strand, tlf: 913 39 673

Påmeldings informasjon:  Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

Velkommen til nærtur! Vi er veldig glade at vi kan starte opp med aktiviteter i DNT igjen. For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene:

• Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

Isesjøstien

• Rolf Julstrand