Tur til Pernes speiderhytte i Østsidenmarka

Fellestur

Dato
25. oktober kl. 11:00
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
DNT Nedre Glomma, Barnas DNT Nedre Glomma
Dette arrangementet er over!

I kanten av Øra naturreservat ligger Pernes speiderhytte. Vi legger turen hit for mat og aktiviteter. Vi tenner grill, ta med grillmat.


Passer for: Alle. Turen til Pernes er omtrent 3 km t/r og går på grusvei (folkesti) som er tilrettelagt for rullestol og barnevogn. Returen kan alternativt gås på kyststien langs Øra Naturreservat.

Oppmøte: kl 11.00. Følg Torsnesveien ca 1 km, ta av inn Turveien (skiltet med Barnas Turlag) og følg denne til nedlagt Gansrød skytebane for parkering.

Turledere: Gunnar S. Eriksen, tlf: 938 08 479 og Ketil Haugen, tlf:  979 72 893

 

På turer hvor barn og voksne er sammen, har de voksne ansvar for egne barn under hele turen. 

 

Påmeldings informasjon:  Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

 

Velkommen til nærtur! Vi er veldig glade at vi kan starte opp med aktiviteter i DNT igjen. For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

 

  • Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

Kontaktinformasjon:

  • Gunnar S. Eriksen
  • Tlf. 938 08 479