Isfiske-tur med DNT ung Indre Østfold

6. februar kl. 10:00 - 15:00
Fellestur, Fottur, Fisking, Isfiske, #Dntung
DNT Indre Østfold, DNT Nedre Glomma , DNT Vansjø , Tistedalen Friluftslag

I dag skal vi ut på isen og fiske litt. Østfold Jeger- og Fiskeforening blir med og hjelper oss. Vi tenner bål så det blir mulig å grille. Vi stiller med utstyr. Hvor vi skal avhenger av hvor det blir is, så følg med på nettsidene våre når det nærmer seg!

Turstart      kl. 10:00

Varighet      5 timer

Adkomst

Turleder      Jonas Kolding, 97419641

Merk; Grunnet coronasituasjonen er det ingen anledning til deltakelse for personer som;

- Er smittet av korona, er i karantene/hjemmeisolering eller som har milde symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmenntilstand (NB! Mange personer er plaget med allergi, og vil da ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares).

- Ikke følger de regler og retningslinjer for deltakelse på tur / aktivitet som arrangør har lagt til grunn.

Alle må registrere seg hos turleder før turstart!

Turleder:

• Jonas Kolding