Nissetur på Østtorp

Fellestur

Dato
5. desember kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
DNT Nedre Glomma, Barnas DNT Nedre Glomma

Bli med på nissetur til Østtorp med Barnas Turlag! 

Barnas turlag inviterer på førjulstur i skogen denne søndagen. Oppmøte på parkeringsplassen ved Knatterudfjellet kl. 11, med mulighet for å gå samlet til hytta vår på Østtorp. Ved hytta står nissemor klar til å servere grøt og saft kl 12. Nissens hjelpere sørger for bål å varme seg på, og aktivitetsløypa  er åpen for lek og herjing. Kanskje dukker også nissen opp?

Fra parkeringsplassen kan man velge gruset vei eller skogssti. Begge alternativer er omtrent 2,5 km én vei. Turleder følger skogsveien inn til hytta. Denne er tilgjengelig for rullestol og barnevogn.  

Oppmøte: Kl 11.00 ved Knatterudfjellet trelast, Østtorpveien. Følg RV 111 fra Sarpsborg mot Rakkestad. Ta av inn på Østtorpveien.

Turledere: Line Agersborg-Sandøy, tlf: 970 69 766 og Sara Emilie Winås.

Påmelding: For at nissemor skal ha nok grøt til alle må vi vite hvor mange som kommer. Meld deg og dine på ved å trykke på den røde påmeldingsknappen på høyre side. Påmeldingsfrist 3. desember.

Generell info: På turer hvor barn og voksne er sammen, har de voksne ansvar for egne barn under hele turen. Det kan bli tatt bilder under turen. Dersom du ikke ønsker at bilder av deg eller barna dine skal brukes i sosiale medier må du selv gi beskjed til turleder om dette.

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Line Agersborg-Sandøy