Rondane med DNT Ung Indre Østfold

28. juni kl. 16:00
DNT Indre Østfold, DNT Nedre Glomma , DNT Vansjø

Rondane 22.- 28. juni

Rondane er Norges første nasjonalpark. Her opplever man hvordan naturen endrer seg når man går igjennom frodige daler til steinete høye topper i Rondanemassivet. Turen er i snilt terreng som passer de fleste. Rondane er et fint utgangspunkt for å begynne å gå i fjellet. Det er lagt inn hviledag på Nedre Dørålseter, med mulighet for å gå en topp for de som ønsker det. Alle hyttene er betjente.

Dag 1. Grimsdalshytta

Vi møtes på Oslo S og tar toget til Dombås, der vi tar minibuss videre. Første natten vil vi tilbringe på Grimsdalshytta.

Dag 2 - Grimsdalshytta til Haverdalseter

Dagens etappe er på 4 timer og går til Haverdalseter.

Dag 3 - Haverdalseter til Nedre Dørålseter

I dag går turen gjennom frodige Haverdalen før vi gå opp i den steinete Dørålglupen. Turen tar 5 timer.

Dag 4 - Hviledag på Nedre Dørålseter

I dag blir vi en ekstra natt på Nedre Dørålseter hvor du kan velge om du vil slappe av eller gå en topptur.

Dag 5 - Dørålseter til Rondvassbu

Turen i dag er på 6 timer og tar oss til Rondvassbu via Rondehalsen. Turen starter i flatt terreng før vi startet å stige Rondehalsen. Etter vi har gått bratt opp Rondehalsen starter nedstigningen mot Rondvassbu.

Dag 6 - Rondvassbu til Bjørnhollia

I dag går turen igjennom Illmanndalen til Bjørnhollia. En etappe på 4 timer i lett terreng.

Dag 7 - Hjemreise

I dag går turen hjemover. Vi skal gå en etappe på 2 timer ned til Straumbu., hor vi vil ta buss til Ringebu, og videre tog til Oslo sentralbanestasjon

PRIS kr 3.700.- inkl. reise fra Oslo S og tilbake dit, samt kost/losji fra middag dag 1 og til frokost/nistepakke dag 7. Prisen gjelder for medlemmer i DNT. Om du ikke er medlem, er prisen kr 6.100.-

Deltakere fra 13 år