Dnt Ung på tur i Nordmarka

Fellestur, Fottur, Ung, Nordmarka, Hyttetur
DNT Vansjø, DNT Indre Østfold , DNT Nedre Glomma , Tistedalen Friluftslag
Oslomarka (se kart)
Dette arrangementet er over!

Dette er en anledning for deg som er glad i å gå på tur, men samtidig elsker å kose deg! Bli med oss i DNT ung  på den klassiske og ettertraktede hytteturen i Nordmarka! Målet for turen er den nyopppussede Nydalshytta som ligger i kort avstand fra Movatn. Her kommer vi til å kose oss med god mat, hygge og peiskos. Om du ikke har vært med på DNT tur før, er dette den perfekte mulighet for deg!

Dag 1 - Turstart

Vi møtes fredag 16. 2 kl.16:00 i bakgården til DNT Oslo kontoret. Sammen tar vi lokaltoget til Movatn stasjon hvor vi starter turen. For de som vil, kjører bil eller kommer seg frem på egen måte, kan møte på Movatn stasjon kl. 17:00. Se etter turleder i rød jakke. Vi går sammen inn til Nydalshytta hvor vi skal overnatte begge nettene. NB! Deltakerne må betale transporten selv.

Dag 2 - Turdag

Turleder har planlagt en rute som blir foreslått for gruppen fredag kveld over middagsbordet. Så finner gruppen sammen en tur de alle har lyst til å få til. Et alternativ kan være å besøke nærliggende hytter i området, som Lilloseter eller Kikut hvor det serveres vafler, kake og kakao. Vel tilbake i Nydalshytta fyrer vi i peisen og lager et godt måltid sammen.

Dag 3 - Turslutt

Søndag morgen er det litt opp til oss når vi vil dra hjem, men vi tar peiling på å være ute av hytta rundt 14.00. Vi rydder oss ut, pakker sekker og begynner ferden mot Movatn eller så blir vi enige om å ta en lenger tur til enten Sognsvann eller Holmenkollen.

Generell informasjon

Pris:
Medlemspris: Kr.  350,-. Inkludert i prisen er leie av hytte, mat, fellesutstyr etc.

Ikke medlemstillegg: Kr. 250,-.

Annet:
Annet snacks som nøtter, sjokolade og kjeks kan være godt å ha i sekken til turen opp og ned. En vannflaske lett tilgjengelig er også å anbefale.

Dnt Ung på tur i Nordmarka

Turleder: