Gjetøya - Mærrapanna

Fellestur

Dato
30. mai kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Arrangører
DNT Nedre Glomma, Tur og Kultur i DNT Nedre Glomma
Turområde
Oslofjorden (se kart)

På denne turen vil vi først og fremst oppsøke de flotte jettegrytene på Gjetøya. Etter det går turen til Mærrapanna hvor vi tar en runde over svaberg og gresskledde områder. Bademuligheter for de «friskeste»! Stort sett lett, kupert terreng, men enkelte steder er løypa litt mer krevende.

 

Varighet: 3-4 timer. Ta med mat og drikke til matpausen.

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Mærrapanna kl. 11.00.

Turleder: Tove Lader, 950 71 702.

Velkommen på tur!

 

Påmeldings informasjon: Alle som ønsker å delta på turene må melde seg på turen via nettsiden. Du finner påmeldingsknapp til høyre på hver tur som skal gjennomføres. Trenger du hjelp til påmelding, se her: https://nedreglomma.dnt.no/artikler/nyheter/21466-pamelding-til-turer/

Når du melder deg på, gå videre i systemet til du får en bekreftelse: "Du er påmeldt til denne turen". Du får også en bekreftelse på e-post i samme minutt. Får du ikke det - er du ikke påmeldt!

Har du spørsmål om påmelding, ring: 400 23 137 - mandag til fredag, 09.00 -15.00.

 

For at turene skal kunne være trygge for er deltakere og oss turledere er det viktig at alle følger smittevernreglene våre:

Det er hver enkelt deltakers plikt å settes seg inn i reglene.

  • Husk god håndhygiene. Ha med egen antibac.
  • Ikke del matpakke eller drikke.
  • 1 meters regel gjelder for de som ikke er i samme husstand.
  • Unngå fysisk kontakt.
  • Føler du deg dårlig eller er syk – ikke bli med på turen. Viktig at alle som deltar har en god allmenntilstand og er friske.

Vi vurderer smittesituasjonen fortløpende.

Gjetøya - Mærrapanna

På denne turen vil vi først og fremst oppsøke de flotte jettegrytene på Gjetøya. Etter det går turen til Mærrapanna hvor vi tar en runde over svaberg og gresskledde områder. ...