Nå kan du leie Østtorphytta

Foto: Thomas Andersen/VIKEN FOTO VIDEO

Velkommen til å leie Østtorphytta, men husk å forhåndsbestille plass for å kunne bruke den.

Det er begrensninger i hvor mange som kan besøke hytta samtidig. Derfor er booking av hytta avgjørende. Det er ikke mulighet for drop-in og dagsbesøk.

Booking

Du trenger ikke å være medlem for å booke Østtorphytta, men egne priser gjelder for ikke-medlem.

Booking av hytte gjennomføres ved å kontakte DNT Nedre Glomma, send en e-post til nedreglomma@dnt.no. Vi besvarer henvendelser så raskt vi kan.

Ved booking må navn, medlemsnummer og antall oppgis. På vår ubetjente hytte kan du booke en til tre netter.

Når du fått bekreftet at hytta er booket – må betaling skje innen 3 dager.

• Avbestilling frem til 10 dager før oppmøtedag gir rett til full refusjon.
• Avbestilling 9-5 dager før oppmøtedag gir rett til 50% refusjon.
• Avbestilling som gjøres senere enn 5 dager før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.

Før tur og etter opphold

Før du reiser på tur, har vi laget en liten sjekkliste.

Husk å:

• Ta med eget sengesett, sovepose eller lakenpose.
  • Booke alle overnattinger før du reiser. Det er ikke plass til de som ikke har forhåndsbestilt.
  • Ha egne søppelposer. Det kan være tomt der du kommer. Du må ta med søppel hjem, det er ikke søppelhåndtering på hytta.

Etter oppholdet er det alltid viktig å vaske godt ut etter seg! Egen sjekkliste for utvask finner du på hytta. Vi har også jevnlig tilsyn på hytta.

Vi ønsker deg en god hytteopplevelse.

VELKOMMEN til Østtorphytta!

Foto: Thomas Andersen/VIKEN FOTO VIDEO