Nye priser for overnatting

Foto: Thomas Andersen/VIKEN FOTO VIDEO

Vi åpner nå for bestilling av overnatting på Østtorphytta i januar og februar 2022. I denne perioden er det ikke adgang for drop-in; alle som besøker hytta må på forhånd registrere at de kommer. Når hytta er reservert, kan ikke andre besøke hytta samtidig.

Hytta kan reserveres for dagsbesøk mandag til torsdag, men ikke i helger. I uke 8 (vinterferien) kan hytta kun reserveres for overnatting.

Priser og betaling

Det er egne priser for medlemmer i DNT. Ved bestilling må medlemsnummer til alle besøkende oppgis.

Overnatting medlem

• 0-12 år: Gratis
  • 13-26 år: 50,-
  • 27+ år: 200,-

Overnatting ikke-medlem

• 0-12 år: 210,-
  • 13-26 år: 210,-
  • 27+ år: 410,-

Dagsbesøk

• 0-12 år: Gratis
  • 13+ år: 30,-
  • familie/gruppe: 60,-

• Betaling gjøres til kontonummer 1638 17 33088 eller på Vipps til #78449. Merkes «Overnatting» eller «Dagsbesøk» og dato.
  • Betaling gjennomføres innen 3 dager etter bestilling.
  • Avbestillingsfrist med refusjonsrett: 1 uke før besøk.
  • Forhåndsbestilt dagsbesøk refunderes ikke.

Bestilling av hytte gjennomføres ved å kontakte DNT Nedre Glomma, send en e-post til nedreglomma@dnt.no. Vi besvarer henvendelser så raskt vi kan.

Før tur og etter opphold

Før du reiser på tur, har vi laget en liten sjekkliste.

Husk å:

• Ta med eget sengesett, sovepose eller lakenpose.
  • Booke alle overnattinger før du reiser. Det er ikke plass til de som ikke har forhåndsbestilt.
  • Skriv deg inn i protokollen på hytta.
  • Ha egne søppelposer. Det kan være tomt der du kommer. Du må ta med søppel hjem, det er ikke søppelhåndtering på hytta.
  • Etter oppholdet er det alltid viktig å vaske godt ut etter seg! Egen sjekkliste for utvask finner du på hytta. Vi har også jevnlig tilsyn på hytta.

Vi ønsker deg en god hytteopplevelse.

VELKOMMEN til Østtorphytta!

Foto: Thomas Andersen/VIKEN FOTO VIDEO