Trenger du også noe å glede deg til i mars?

Foto: Anna Hellstrøm

Klart det går-gruppa arrangerer turer tilrettelagt for synshemmede.

Vi har fått midler fra Stiftelsen DAM for å gjennomføre tre turer i vinter! Den første turen går til Trøsken lørdag 16. januar. Det blir fottur på grusvei i skogen, samling rundt bålet og som vanlig latter og gode samtaler. Den andre turen går til Børtevann lørdag 13. februar. Den tredje turen går til Storesand på Hvaler lørdag 13. mars. På den turen skal vi ut med båt til en annen øy.


På alle tre turene har alle med egen matpakke til lunsj, men det blir en felles middag ute senere på dagen. Man kan enten dra hjem om kvelden eller overnatte utendørs. Vi har fått midler til innkjøp av hengekøyer og tarper. Det vil bli arrangert tilrettelagt transport.


Pga smittesituasjonen i Nedre Glomma-regionen har alle foreningens turer i perioder vært avlyst. Smittenivået må ned før turer arrangeres igjen. Det gjelder også de her turene. Turene vil av samme årsak bare være åpne for deltakere som bor i Østfold. Mer konkret info om smittevern kommer senere. Gruppens størrelse er begrenset til ca 10 personer.


Både synshemmede og ledsagere kan melde seg på turene allerede nå på sms til Anna Hellstrøm på tlf 476 72 792. Både nye og gamle turdeltakere er hjertelig velkommen!


Så hold avstand og hold ut, så satser vi på tur i januar!

Skrevet av Sara Jacobsen 18. desember 2020