Aktiv helg på Østtorphytta

Barnas Turlag hadde overnattingstur, deltok på #nattinaturen, og arrangerte kom deg ut-dagen på Østtorphytta. God oppmøte, strålende vær og bildene oser av turglede!

Vi som arrangerte takker 23 små og store for flott helg på Østtorphytta! En herlig gjeng var samlet til overnatting og natt i naturen på den nye supre hytta! Vel fremme på hytta lørdag smakte det godt med nystekte boller og saft. Det var rom for å utforske både hytta og området rundt. Det ble blant annet fikset huske i den digre eika og bygget gapahuk i skogen. Bildene viser også at store og små koste seg med det naturen høster. Det er fortsatt store mengder blåbær i skogen og dertil blå hender og trutmunner. Barna kuttet senere grønnsaker og pølser til suppe som ble kokt over bålet og som smakte fortreffelig. I kveldinga ble det poppet popcorn og lest eventyr, også ved bålet. Flere barn var usikre på det å sove ute, men det endte med at 12 store og små kledde på ulltøy og lue og krøp ned i soveposene ute på terrassen, under en fantastiske stjernehimmel. På søndag koste vi oss med forkosten og masse lek, mens vi ryddet og gjorde i stand til påfølgende "Kom deg ut på tur"- arrangement. Takk for turen!

Kom deg ut-dagen

Vi antar at 140-150 mennesker var innom i løpet av arrangementet. Det var vafler, saft og kaffe til alle, og det var muligheter for å grille medbrakt mat før det ble poppet popcorn over bålpanna. Det ble kastet hestesko, skutt med pil og bue, løpt potetløp, testet balansekunstner på slackline, og det var rom for masse husking og lek. Her var det mange kjente og ukjente ansikter som vi håper å treffe igjen på tur! Takk for besøket på Østtorp!

Skrevet av Magne Kværum 4. september 2016